top of page

Türkiye 20. Uluslararası Petrol ve Doğal Gaz Kongre ve Sergisi IPETGAS 2015 27-29 Mayıs 2015 Ankara

IPETGAS 2015, Türkiye 20. Uluslararası Petrol ve Doğal Gaz Kongre ve Sergisi, TMMOB Petrol Mühendisleri Odası, Türkiye Petrol Jeologları Derneği ve TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası tarafından Mayıs 2015’de Ankara’da düzenlenecektir. IPETGAS 2015 Kongre ve Sergisi’nde, petrol endüstrisi paydaşlarının akademik, teknik, enerji mevzuatı bilgilerini güncellemek, deneyimlerini paylaşmalarını sağlamak, Türkiye ve yakın coğrafyasının petrol ve doğal gaz potansiyeli ile enerji arz güvenliğine ilişkin konuları tartışmak için profesyonel bir ortamda bir araya gelmeleri amaçlanmıştır.

Türkiye’nin sahip olduğu ekonomik potansiyeli ve istikrarlı büyümesi göz önüne alındığında, Türkiye’nin önemi daha da artacak, mevcut projelere ilave olarak, özellikle deniz alanları ve geleneksel olmayan arama-üretim projelerinin önü açılacaktır. Bu kapsamda yeni Türk Petrol Kanunu ve ilgili yönetmeliklerin tartışılması sektörü aydınlatacak ve yeni yatırımcıların öngörülerini geliştirecektir.

IPETGAS 2015 Kongre ve Sergisi’nde, Türkiye ve yakın coğrafyasında geleneksel ve geleneksel olmayan yöntemlerle yapılan hidrokarbon arama ve üretiminin yanı sıra hidrokarbonun taşınması, pazarlanması ve depolanmasına ilişkin son gelişmeler ile yeni ve yenilenebilir enerji kaynakları konuları teknik, ekonomik ve hukuksal boyutları ile ele alınacaktır.

IPETGAS 2015 Kongre ve Sergisi, bu amaçlar doğrultusunda düzenlenecek paneller, teknik oturumlar, davetli konuşmacılar, poster sunumları ve petrol endüstrisinin önemli şirketlerinin katılacağı sergisiyle oldukça geniş bir içeriğe sahip olacaktır. Ayrıca, IPETGAS 2015 Kongre ve Sergisi çerçevesinde lisans ve yüksek lisans öğrencileri arasında ”Öğrenci Yarışmaları” yapılacaktır.

IPETGAS 2015 Düzenleme Kurulu olarak; mesleki tecrübelerinizi, yeni teknolojileri, akademik çalışmaları ve sektörün tamamını içeren değerlendirmelerinizi petrol endüstrisinin diğer çalışanları ile paylaşmak, bildiriler sunmak ve sergilemek üzere sizleri IPETGAS 2015 Kongre ve Sergisi’ne katılmaya davet ediyoruz.

IPETGAS 2015 Kongre ve Sergisi’nde buluşmak dileğiyle,

Saygılarımızla, Düzenleme Kurulu Adına, Haldun SUCUKA Başkan

55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Petrol Mühendisleri Odası 33. Olağan Genel Kurulu

Sayın Üyelerimiz, Odamız 33. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olup, Çankaya 4. İlçe Seçim başkanlığı tarafından iletilen mazbata, genel kurul tutanağı v

bottom of page