top of page

52.KURULUŞ YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADIK!

Odamızın 52. Kuruluş yıl dönümü kapsamında öncelikle 13 Nisan 2022 Çarşamba günü Anıtkabir ziyareti ve Atatürk’ü Anma Töreni gerçekleştirilmiş, üyelerimizin katılımı ile mozoleye çelenk konulmuş ve Anıtkabir özel defteri imzalanmıştır.




15 Nisan 2022 Cuma günü ise genel merkezimizde pandemi nedeni ile 2020 yılında gerçekleştiremediğimiz odamızın 50., Ulusal egemenliğimizin 100.yılına özel olarak hazırlamış olduğumuz programı hayata geçirme fırsatımız olmuştur. ODTÜ Tarih Bölümünden öğretim görevlisi Sn.Taner Zorbay’ın anlatımı ile Mustafa Kemal önderliğinde Milli Mücadele Dönemi ve Meclisin kuruluşu ile açılış yaptığımız etkinliğimize, son üç yıl içerisinde oda üyeliklerinde 50. ve 35. yılını dolduran üyelerimizin belge takdimleri ile devam edilmiştir. Üyelerimize bu dönem geleneksel şekilde plaket takdimi yerine, Tema Vakfı işbirliği ile Giresun Armutlu Beldesinde dikimi planlanan Petrol Mühendisleri Odası Hatıra Ormanı’nda isimlerine bağışlanan 10 adet fidan sertifikası takdim edilmiştir.


Uzun süre sonra üyelerimiz ile bir araya gelmiş olmaktan duyduğumuz heyecanın yanı sıra öğrencilerden, yarım asırlık tecrübesi olan meslektaşlarımıza kadar geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleştirmiş olmak bizi ayrıca mutlu etmiş, üyelerin oda ile olan bağlarının daha da güçlenmesi adına umutlandırmıştır.



Yıldönümü programlarımıza katılan, mesajları ile destek olan ve planlamada emekleri geçen tüm üye ve öğrenci üyelerimize teşekkür ederiz.


Saygılarımızla,

Petrol Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu,

139 görüntüleme1 yorum
bottom of page