top of page

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi Hakkında

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR…

Laik, çağdaş, demokratik ve Atatürk ilkelerine bağlı bir Türkiye’nin bizlere kazandırdıklarının ne kadar önemli olduğunu, bunlara sahip çıkmak zorunda olduğumuzu ve bu temel ilkelerin tersine yapılmış her tür hareketin de neler kaybettirdiğini, 15-16 Temmuz 2016 günlerinde tekrar hatırladık.

Yaşanan acı olaylardan her bir meslektaşımızın / vatandaşımızın önemli dersler çıkarmasını umarız. Kolayca kazanılmayan özgürlük ve milli değerlerimizin kaybedilmesinin telafisi mümkün olmayacak sonuçlara neden olacağını, canımızı yakan bu iki günde acı ile tecrübe ettik. Her türlü sıkıntının ancak, demokratik ve hukuk kurallarının eksiksiz işlemesi ile insanca sonuca ulaşabileceğini bir kez daha test ettik ve bu kurallara karşı her türlü darbenin karşısında olmanın önemini bir kez daha anladık.

TMMOB Petrol Mühendisleri Odası olarak bizleri iç ve dış tehlikelerden koruyan sağduyulu polisimize ve askerimize teşekkür ederiz.

Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız ve görev başında şehit olan tüm vatan evlatlarımız için üzüntülerimizi bildiririz.

Saygılarımızla,

TMMOB Petrol Mühendisleri Odası

Yönetim Kurulu

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page