top of page
PMO YÖNETİM

Türkiye IV. Bilimsel ve Teknik Petrol Kongresi Yeni Tarihi 18-20 Kasım 2020

Güncelleme tarihi: 9 Ara 2021


Sayın Üyelerimiz,

Daha önce duyurusunu yapmış olduğumuz Türkiye IV. Bilimsel ve Teknik Petrol Kongresi, TMMOB Petrol Mühendisleri Odası tarafından 13-15 Nisan 2020 tarihleri arasında, ODTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği bölümünde düzenlenmek üzere planlanmıştı. Fakat salgın haline dönüşen ve tüm Dünya’yı etkisi altına alan COVID-19 nedeniyle Kongre belirtilen tarihte yapılamamış ve Ekim-2020 tarihine ertelenmişti.

Salgının yarattığı olumsuz koşullar bu süreçte daha da ağırlaşmış, gelişmeler öngörülemez hale gelmiş ve kongrenin planlanan zaman ve ortamda yapılmasını olanaksız kılmıştır. Kongre Düzenleme Kurulu ve Petrol Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu mevcut şartları göz önüne alarak yaptığı değerlendirmede, Türkiye IV. Bilimsel ve Teknik Petrol Kongresini 18-20 Kasım 2020 tarihlerinde çevrimiçi (online) ortamda düzenlemeye karar vermiş ve bu kapsamda tüm hazırlıkları tamamlamıştır.

Yaklaşık 100 adet bildiri ve poster sunumunun olacağı kongrenin online ortama taşınması ve ileri bir tarihe ertelenmesi sebebiyle yeni bildirilerin kabul edilmesine karar verilmiştir. Bildiri gönderimi için son tarih 20.10.2020 olarak belirlenmiş olup kısa bir süre kaldığını da dikkatlerinize sunarız. Kongreye ilişkin detaylara petrolkongresi.org sitesinden ulaşabilirsiniz. Kongre ile ilgili duyuru söz konusu sitede aşağıda yer almaktadır.

Üyelerimizin söz konusu etkinliğimize üst düzey ilgi göstereceklerini bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Petrol Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu,

102 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page