top of page
PMO YÖNETİM

PETROBÜLTEN dergimizin 3. sayısı çıktı

Güncelleme tarihi: 9 Ara 2021

Editörden

Değerli Okurlarımız,

Türk Bayrağının rengini şehitlerin kanından, ilhamını da kan gölüne yansıyan ay ve yıldızdan aldığını biliyorduk. Geçtiğimiz günlerde ise tarihe tanıklık ettik ve bayrağımızın hikâyesini yaşayarak bir kez daha anladık. Şehit ve gazilerimiz için hissettiğimiz derin üzüntü ile büyük bir badireyi milletçe atlatmanın verdiği mutluluk iç içe girmiş durumda. Demokrasiye sahip çıkan “Şu Çılgın Türkler” bütün Dünya’ya önemli bir ders olurken; gelecek nesillere en büyük armağanımız sağlıklı bir özeleştiri olmalı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerinin önemini her geçen gün daha iyi anlayabilmeli ve anlatabilmeliyiz.

Böylesine yoğun duyguları yaşarken hayata dair gündelik işleri ya da çalışmalarımızı aksatmadan yürütmek pek de kolay olmuyor. Ancak anlıyoruz ki, biz bu coğrafyada çok ama çok çalışmalıyız. PETROBÜLTEN’in üçüncü sayısını bu yoğun duyguları yaşadığımız günlerde çıkartmak için gayret gösterdik. Maalesef bu sayımızda makalemiz yer almıyor. Önümüzdeki sayılarda makalelerinizi PETROBÜLTEN’de görmek isterseniz lütfen bizimle iletişim kurunuz. Yazılarınızı pmo@pmo.org.tr adresine gönderebilirsiniz.

Bu sayımızda odamızdan ve üyelerimizden haberler ile etkinlik duyurularını bulabileceksiniz. İlk iki sayımızda yer alan Petrol-101 ve Petrol-102 final sınavları okuyucularımızdan büyük ilgi görmüştü. Soruları doğru cevaplayan üyelerimize ödüllerini göndermeye devam ediyoruz. Bu sayımızda da Petrol-103 Final sınavını bulabilirsiniz.

Paylaşmak istediğiniz iş değişikliği haberi, anı, fotoğraf, öneri, görüş, ne varsa bize iletmenizden büyük memnuniyet duyacağız.

Ekim ayında buluşmak dileğiyle…

Saygılar,

Dr. Okan YARDIMCI

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page