top of page
PMO YÖNETİM

ENERJİ VE HUKUK SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRGESİ DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLANDI

Türkiye Barolar Birliği tarafından, TMMOB ve bağlı meslek odaları ile sektördeki diğer paydaşların da katılımıyla 14-15 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenmiş olan ve mevcut enerji durumu başta olmak üzere, enerji konusunun her yönüyle ele alındığı “Enerji ve Hukuk” konulu sempozyumun “sonuç bildirgesi”, 9 Aralık 2014 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Enerji kaynak, tedarik ve tüketimine ilişkin somut verilere dayanarak mevcut durumun tespitini yapan ve bu doğrultuda sorunları ve çözüm önerilerini de içeren “sonuç bildirgesi”, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu tarafından açıklandı.

Basın toplantısın katılan, Enerji ve Hukuk Sempozyumu’na katkılarını sunan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve TMMOB’a bağlı odalardan Petrol Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odası başkan ve yöneticileri, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Sonuç bildirgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page