top of page
PMO YÖNETİM

33. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisine Katıldık

Sayın Üyelerimiz,

Petrol Mühendisleri Odası olarak, 27-28 Haziran 2024 tarihlerinde İTÜ Maden Fakültesi İhsan Ketin Konferans Salonu'nda düzenlenen İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisine katılım sağladık.


Petrol, doğal gaz ve jeotermal enerji alanlarında sektörün yöneticilerini bir araya getirerek görüşlerini alma amacı taşıyan seminerde, Yönetim Kurulu Başkanımız İnanç Alptuğ Hıdıroğlu açılış konuşmalarından birini gerçekleştirdi. Sergi alanında yer alan standımızda Odamız hakkında bilgi almak isteyen katılımcılarla görüşüldü.


Sektörün gelenekselleşen etkinliklerinden biri olan İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisinde üyelerimiz ve meslektaşlarımızla buluşmuş olmaktan büyük memnuniyet duyuyor, İTÜ Maden Fakültesi Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü’ne davetleri için teşekkür ediyor ve bu sene mezun olan yeni meslektaşlarımıza başarılı bir çalışma hayatı diliyoruz.




165 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Oda Yönetmelikleri

Sayın Üyelerimiz,   Odamızın kuruluşundan bugüne tüm işleyişi, TMMOB mevzuatı ve Ana Yönetmeliğimiz çerçevesinde yapılmıştır. Zamanla,...

Comments


bottom of page