top of page

Türkiye Gaz Zirvesi



Değerli Üyelerimiz,


Geleceğin sürdürülebilir enerji trendlerinde doğalgazın rolüne odaklanacak olan Türkiye Gaz Zirvesi, 2-3 Mart 2022 tarihlerinde Türkiye Petrol Jeologları Derneği ve TMMOB Petrol Mühendisleri Odası tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.


Zirve süresince gerçekleştirilecek olan çevrimiçi toplantılarda yer bilimleri ve küresel enerji sektörünün uzmanları, en son arama, üretim, taşıma faaliyetleri, küresel enerji endüstrisi, gelecekteki fırsatlar ve gazın enerji dönüşümündeki rolü hakkında görüş ve deneyimlerini paylaşacaklardır.


“Türkiye Gaz Zirvesi” 2 Mart 2022 Çarşamba günü açılış konuşmaları ile başlayacak olup, iki gün boyunca sürecek sunum programları ile devam edecektir. Sponsor firmalar belirlenen sanal stant alanlarında tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirerek, katılımcılar ile doğrudan iletişim kurma imkanına sahip olacaklardır. Zirveye ilişkin ayrıntılı bilgiye aşağıda yer alan web adresinden ulaşılabilir.


Petrol Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu adına, gazın gelecekte sürdürülebilir enerji trendlerinin anahtarı olduğunun vurgulandığı Türkiye Gaz Zirvesi’nde deneyimlerinizi ve teknik yeniliklerinizi paylaşarak zirvemizin bir parçası olmanız için sizleri davet ediyor, aramızda olmanızdan onur duyacağımızı şimdiden belirtmek istiyoruz.



204 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2024 Yılı Belge ve Eğitim Ücretleri

5307 Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Kanunu ve 16 Aralık 2012 tarihinde Resmi Gazete ’de yayımlanan Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliği kaps

bottom of page