top of page

13 Nisan 2021 tarihi odamızın 51. kuruluş yıl dönümü

TMMOB’nin 13 Nisan 1970 tarihinde yapılan 17. Dönem Genel Kurul’unda, Petrol Mühendisleri Odasının kuruluş kararının alınması aşamasında Kemal Lokman Kurucu Başkan olarak Yönetim Kurulu üyeleri Kasım Önder, Mehmet Gürel, Bedii Dinçer, Raşit Ceylan, Hulusi Berilgen ve Selahi Diker ile birlikte görev almıştır. O tarihte 62 üye ile çalışmalarına başlayan odamızın bugün asil üye sayısı 1500 ün üzerine, öğrenci üye sayısı ise 250 ye ulaşmıştır.

Mesleğin geliştirilmesi, üyelerin meslek onurları ile hak ve yetkilerinin korunması, meslektaşların ülke çıkarları doğrultusunda faaliyet göstermelerini sağlamak amacı ile elli bir yıldır faaliyet gösteren odamızın, daha uzun yıllar, gelişen koşullar ışığında dönüşerek varlığını sürdürmesini temenni ediyoruz.

Kuruluşumuzun 51. yılında başta kurucu başkanımız Kemal Lokman olmak üzere tüm emeği geçen başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, oda organlarında görev alan ve varlığı ile destek olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Pandemi koşulları nedeni ile alışık olmadığımız zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde uzaktan katılımlı etkinlikler düzenleyerek mesleğimize katkı vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda 51. Kuruluş yıldönümümüze özel olarak farklı kuşaklardan kadın meslektaşlarımız ile 18.04.2021 tarihinde saat 16:00 da “Meslekte Kadın Olmak” etkinliğini planladık. Aşağıdaki bağlantı üzerinden etkinlik detaylarına ulaşabilirsiniz.

Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz

11 görüntüleme0 yorum
bottom of page